sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 06 Temmuz 2022

Raoul Trujillo DC Filmi "Blue Beetle"ın Çekimlerinin Neredeyse Bittiğini Açıkladı!

Blue Beetle yıldızı Raoul Trujillo, Instagram hesabından yaklaşan DC filminin çekimlerinin sona ermek üzere olduğunu açıkladı.

Raoul Trujillo, yaptığı paylaşımda Porto Riko'da çekim yapma deneyimini büyüleyici bulduğunu söylerken, çekimlerin bitmek üzere olduğunun da altını çizdi. Trujillo'nun yaklaşmakta olan filmde, zihni suç işlemek için kullandığı mekanik bir giysinin içinde sıkışıp kalan bir adam olan Yıkılmaz Adam Carapax'ı (Carapax the Indestructible Man) oynaması bekleniyor.


Bununla birlikte, Blue Beetle'da Susan Sarandon'ın canlandırdığı film için yaratılmış bir düşman olan Victoria Kord da karşımıza çıkacağından tek kötü adam Carapax değil. Sarandon'un karakteri yeni olsa da, Kord adının uzun bir çizgi roman geçmişi var. İlk Blue Beetle, kendisine süper kahraman takma adını veren uzaylı teknolojisini ilk keşfeden adam olan dahi bilim adamı Ted Kord'du.

Blue Bettle, aktör Xolo Maridueña'y da yanlışlıkla güçlü bir uzaylı teknolojisini eline geçiren ve silahlı bir dış iskelet göstermesine izin veren genç bir adam olan Jaime Reyes olarak karşımıza çıkaracak.

Film, bir Latin karaktere odaklanan ilk DC canlı aksiyon uyarlaması olacak ve bu nedenle Hollywood'un dışına çıkarak dünyanın yeni bir köşesini keşfetmeyi vaat ediyor. Blue Beetle, hem Teksas'ta hem de Porto Riko'da çekildi. Çoğu süper kahraman filmi ABD, Avrupa veya kurgusal yerlerde geçtiğinden bu da bir ilk olacak.

Blue Beetle, Meksikalı yazar Gareth Dunnet-Alcocer'ın senaryosundan Porto Rikolu yönetmen Angel Manuel Soto tarafından yönetiliyor. Blue Beetle'ın Latin kökenli kadrosunda ayrıca Jaime'nin sevgilisi olarak Brezilyalı yıldız Bruna Marquezine, Jaime'nin küçük kız kardeşi Milagros Reyes rolünde Belissa Escobedo, George Lopez, Adriana Barraza, Elpidia Carrillo ve Damián Alcázar da yer alıyor.

Merakla beklenen Blue Beetle uyarlamasının 18 Ağustos 2023'te sinemalarda vizyona girmesi bekleniyor.

Kübra Karasu