sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 14 Kasım 2022

Rihanna İkinci "Black Panther: Wakanda Forever" Şarkısı "Born Again"i Yayınladı

Rihanna'nın Black Panther: Wakanda Forever için yazdığı, altı yıl aradan sonra çıkan ilk şarkısı "Lift Me Up" herkesten büyük beğeni toplamıştı. Klibi izlemek için tıklayınız. Ünlü sanatçı geçtiğimiz gün film için "Born Again" adlı yeni bir şarkı daha yayınladı. Şarkı Rihanna ve The-Dream tarafından James Fauntleroy ve besteci Ludwig Göransson ile birlikte kaleme alındı.

Şarkı ayrıca, kolon kanseri nedeniyle aramızdan ayrılan ve Black Panther filminde başrol oynayan merhum aktör Chadwick Boseman'ın yasını tutan oyunculara, ekibe ve arkadaşlara da selam veriyor. Tıpkı "Lift Me Up" gibi "Born Again" de yaşanan kayıplara ve görülecek geleceğe güzel bir saygı duruşunda bulunuyor.

Diğer Marvel filmlerinden farklı olarak Wakanda Forever'ın canlandırması gereken birçok duygu var. Film, geleceğe bakmanın yanı sıra kayıp, keder ve umudun yenilenmesini konu alıyor. Film, Chadwick Boseman tarafından canlandırılan T'Challa'nın kaybıyla ilgilenirken, aynı zamanda Ironheart olarak bilinen Riri Williams ve anti-kahraman olarak MCU'nun ekrandaki ilk mutantı olan Namor the Submariner gibi yeni karakterleri de tanıtıyor. Filmde Letitia Wright, Angela Bassett, Winston Duke, Dania Gurira, Lupita Nyong'o, Dominique Thorne, Tenoch Huerta Mejía gibi isimler de izleyiciyle buluşacak.

Black Panther: Wakanda Forever şimdi sinemalarda!

Rihanna - Born Again

Kübra Karasu