sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 09 Haziran 2022

Robert De Niro & Jamie Foxx'lu "Tin Soldier"ın Kadrosuna Yeni Yıldızlar Eklendi!

Brad Furman'ın en yeni projesi Tin Soldier'ın oyuncu kadrosu büyüyor.

Deadline, Tin Soldier'ın kadrosuna Rita Ora, Nora Arnezeder, Saïd Taghmaoui ve Joey Bicicchi'nin katıldığını duyurdu. Filmde ayrıca Jamie Foxx, Scott Eastwood, Robert De Niro, John Leguizamo ve Shamier Anderson gibi sevilen isimler de yer alıyor.



Tin Soldier, Jamie Foxx'un canlandıracağı Bokushi olarak bilinen kutsal bir figürün hikayesine odaklanacak. Yüzlerce yerinden edilmiş ve hoşnutsuz gazi için bir lider ve güvenli sığınak olmaya çalışan Bokushi, kendisini takip edenlere özlem duydukları istikrar ve güvenliği vermeyi vaat ediyor. Bokushi'nin kalesini kırma ve saygın lideri içeriden indirmeye yönelik birçok başarısız girişimin ardından, askeri ajan Emmanuel Ashburn (Robert De Niro) görev için biraz taze kan toplar. Yeni liderini, bir zamanlar takipçisi olduğu için Bokushi kültünün iç işleyişini bilen eski özel kuvvetler üyesi Nash Cavanaugh'da (Scott Eastwood) bulur. Hayatını mahveden adamın intikamını almayı uman Nash, bu görevi canı gönülden üstlenir.



Kadroya yeni dahil olan oyuncuların ise rolleri hakkında detaylar açıklanmadı. Senaryoyu, yönetmen Brad Furman yapımcılıktan senaristliğe geçiş yapan Jess Fuerst ile birlikte kaleme aldı. 2016'da suç gerilim filmi The Infiltrator'da birlikte çalışan ikili Tin Soldier ile yeniden biraraya geliyor. 

Tin Soldier ile ilgili gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Kübra Karasu