sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 20 Ocak 2022

Robert Pattinson, "Parasite"e İmza Atan Bong Joon Ho'nun Yeni Filminde Başrol Oynamak için Görüşmelerde!

2019'da Oscarları silip süpüren Parasite'in yönetmeni Bong Joon Ho, Warner Bros.'da bilimkurgu ustası Edward Ashton'ın henüz yayınlanmayan kitabı "Mickey7"yi uyarlayan bir proje üzerinde çalışıyor.

Uzak gezegenleri kolonize etmek için gönderilen tek kullanımlık klonlara odaklanan proje, şimdiden izleyicileri heyecanlandırmaya yetiyor. Deadline'ın haberine göre, The Batman filminde karşımıza çıkacak olan Robert Pattinson ise bu heyecan verici projede başrol oynamak için görüşmelere başladı.



Robert Pattinson, The Safdie Brothers'ın 2017 yapımı Good Time, Fransız yönetmen Claire Denis'in 2018 yapımı High Life ve 2019'daki Robert Eggers'ın The Lighthouse gibi kritik olarak sevilen filmlerde oynadığı rollerle de tanınıyor. 2020'de Christopher Nolan'ın bilimkurgusu Tenet'te başrol olarak izlediğimiz Pattinson, şimdilerde Matt Reeves'in The Batman yeniden uyarlamasında karşımıza çıkacak. Pattison şu anki haliyle kesinlikle Hollywood'un en başarılı oyuncularından.

Bong Joon Ho'nun yeni filminde Pattinson'ı görüp görmeyeceğimiz henüz netleşmese de The Batman 4 Mart'ta vizyonda olacak.

Kübra Karasu