sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Haber 30 Mayıs 2022

Robert Pattinson ve Zoë Kravitz'in “The Batman” Filmindeki Kostümleri Yayınlandı!

Marka lisanslama ile ilgili büyük bir ticaret fuarı olan Las Vegas'taki Licensing Expo'da The Batman filminden kostümler de sergilendi.

Collider, Warner Bros.’un 4 Mart 2022'de vizyona giren son filmi The Batman’den sergilenen önemli kostümleri yayınladı. Yayınlanan görüntülerde The Batman filminde Robert Pattinson'ın canlandırdığı Bruce Wayne karakterinin giydiği Batsuit'i ve Zoë Kravitz'in Selina Kyle/Catwoman rolünde giydiği kedi kıyafeti yer alıyor. Fotoğrafların arkasında ise Bruce Wayne ve Selina Kyle'ın kullandığı motosikleti görüyoruz.

Matt Reeves'in yönettiği The Batman, Robert Pattinson, Zoë Kravitz, Paul Dano (Edward Nashton/The Riddler), Jeffery Wright (James Gordon), John Turturro (Carmine Falcone), Andy Serkis (Alfred Pennyworth) ve Colin Farrell (Oswald "Oz" Cobblepot/Penguin) gibi birçok yetenekli oyuncuya ev sahipliği yaptı. Film, Reeves & Peter Craig tarafından yazıldı ve ünlü DC Comics hikayelerinden öğeler içeriyordu.

Mevcut Rotten Tomatoes puanı %85 olan Batman, hem eleştirmenlerden hem de izleyicilerden büyük övgü aldı. Gişeleri altüst eden yapımın, hem yönetmen Reeves hem de başrol Pattinson'ın geri dönmeye hazır olduğu bir devam filminin de olacağı açıklandı.

Kostümler






Kübra Karasu