sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 13 Haziran 2022

Rupert Grint & Dave Bautista Başrollü "Knock at the Cabin" ile İlgili Yeni Gelişme!

M. Night Shyamalan, merakla beklenen yeni filmi "Knock At the Cabin"in çekimlerinin tamamlandığını duyurdu.

M. Night Shyamalan, izleyicilere gördükleri gerçeğin tam olarak ne olduğunu sıradan hikayeleriyle sorgulatmasıyla tanınan bir yönetmen. The Sixth Sense gibi klasiklerin yönetmeni, 2023'te yeni filmi Knock At the Cabin'i izleyicilerle buluşturmaya hazırlanıyordu. Ünlü yönetmen sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla filmin çekimlerini tamamladığını duyurdu.



Yönetmen Shyamalan Twitter'da yaptığı açıklamada, filmin kendisini bir insan ve sanatçı olarak değiştirdiğini söyledi. Film aynı zamanda Shyamalan'ın Servant dizisinde başrol oynayan Rupert Grint ile ikinci çalışması olacak. Filmde Dave Bautista, Jonathan Groff, Nikki Amuka-Bird gibi yıldızlar da karşımıza çıkacak. 

M. Night Shyamalan geçen yıl Old isimli hayatta kalma yolculuğuna, yaşlanmaya ve hayatta gerçekten önemli olan şeyleri kaçırmaya odaklanan hikayesiyle izleyiciyle buluşmuştu. O nedenle her detayı gizli tutulan Knock At the Cabin'in konusunun ne olduğu merak konusu haline geldi. Film ile ilgili gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Kübra Karasu