sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 24 Mart 2023

Russell Crowe ile "Sons of Anarchy"den Tommy Flanagan Aynı Filmde!

Deadline'ın haberine göre Sons Of Anarchy dizisinin yıldızı Tommy Flanagan, Russell Crowe, Karen Gillan ve Martin Csokas ile birlikte yeni suç gerilim filmi Sleeping Dogs'ta rol alacak.

Assassin's Creed yönetmeni Adam Cooper ile Avustralya'daki çekimleri devam eden filmin senaryosu, E.O Chirovici'nin 2017 tarihli The Book of Mirrors adlı romanından uyarlandı. Hikaye, Alzheimer için son teknoloji bir tedavi gören emekli cinayet masası dedektifi Roy Freeman'ı (Russell Crowe) konu alıyor.



Freeman'ın bir üniversite profesörünü (Csokas) öldürmekten hüküm giymesine yardım ettiği bir idam mahkûmu masumiyetini iddia etmeye başlayınca, Freeman gerçeği ortaya çıkarmak için hafızasını geri kazanması gerekir. Eski ortağının yardımını alan, gizemli bir kadınla (Gillan) karşılaştıktan sonra gizemin etrafındaki ağ çözülmeye başlar.

Cooper ve senaryoyu birlikte yazdığı Bill Collage; Assassin's Creed, Exodus: Gods And Kings, New York Minute ve Accepted gibi filmlerde işbirliği yaptı. Harry Greenwood ve Thomas M. Wright oyuncu kadrosunu tamamlarken, Nickel City Pictures'tan Mark Fasano, Cooper ve Collage ile birlikte yapımcılığı üstleniyor. Yürütücü yapımcılar arasında Matthew Goldberg, Cliff Roberts, Arianne Fraser, Delphine Perrier ve Nick Corbett yer alıyor.

Kübra Karasu