sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 29 Haziran 2022

Russo Kardeşler Bir Sonraki Filmleri "The Electric State"in Çekimlerine Bu Sonbaharda Başlıyor!

Yıllar süren geliştirmenin ardından Anthony ve Joe Russo'nun yöneteceği kıyamet alt-tarihi bilimkurgu filmi The Electric State bu ekim ayında çekimlere başlayacak.

Haberi, Steven Weintraub ile yakında çıkacak filmlerinden biri olan The Gray Man için bir basın etkinliği sırasında Collider'a konuşan kardeşlerin kendilerinden geliyor. Röportaj sırasında Joe Russo, The Electric State'i ekim ayında Atlanta'da çekmeye başlayacaklarını açıkladı.

Anthony Russo, yeni projelerinde bazı eski arkadaşlarıyla da çalışacaklarını açıkladı. The Electric State'te tam olarak kimlerin yer alacağı henüz bilinmiyor. Daha önce Stranger Things'den Millie Bobby Brown'un genç kızı oynayacağı açıklanmıştı. İkili, The Gray Man için iki Captain America filminde ve son iki Avengers filminde rol alan Chris Evans ile yeniden çalışmışlardı. 



The Electric State, yazar Simon Stålenhag'ın resimli bir romanına dayanmıyor. Senaryo Russo kardeşlerle, Captain America: Winter Soldier, Captain America: Civil War, Avengers: Infinity War, Avengers: Endgame gibi birçok Marvel projesinde çalışan ve aynı zamanda The Gray Man'i birlikte yazan Christopher Markus ve Stephen McFeely tarafından uyarlandı. Roman bir yüksek teknoloji tüketim toplumunun düşüşte olduğu alternatif gerçeklik dünyası olan 1997'nin ABD'sinde bir yolculuğa çıkarıyor.

Kübra Karasu