sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 25 Temmuz 2022

Russo Kardeşler Yeni "Avengers" Filmini Yönetmeyecek mi?

Bu yılki San Diego Comic Con'dan Marvel Sinematik Evreni'nin yaklaşan film listesi hakkında yeni bilgiler verdi ve Marvel Başkanı Kevin Feige, Deadline'a yönetmenler Anthony Russo ve Joseph Russo'nun bir sonraki Avengers filmlerini yönetmek için geri dönmeyeceklerini açıkladı.

Kevin Feige, Deadline'a; "Bu projede anlaşmaya varamadık. Sanırım bu konuda çok doğrudan davrandılar. Onları seviyoruz, onlar da bizi seviyor. Birlikte yapacak bir şeyler bulmak istiyoruz ama bu değil." açıklamasını yaptı.

Feige, iki yönetmenin MCU'ya geri dönebileceğini söylese de yeni Avengers filmlerinin onun yerine başka biri tarafından yönetileceğini doğruladı. Haber, Avengers: The Kang Dynasty'nin 2025'te vizyona gireceğinin MCU'nun Multiverse Saga'sının duyurusundan sonra açıklandı. 

The Russo Brothers Have Post-Avengers Grand Plans

İkili ilk olarak hayranlar ve izleyiciler tarafından büyük beğeni toplayan Captain America: The Winter Soldier ile MCU'ya ilk yönetmenlik denemelerini yaptı. Ekip bu projenin ardından MCU'ya Spider-Man ve Black Panther'ı tanıtan Captain America: Civil War'ı yönetmeye devam etti. İkili daha sonra MCU'nun Infinity Saga'sının Avengers: Infinity War ve Avengers: Endgame ile hayranlardan ve eleştirmenlerden beğeni toplayan ve tüm zamanların en yüksek hasılat yapan filmlerinden biri haline gelen iki filmini yönetti. İki yönetmen kısa süre önce Chris Evans'ın rol aldığı, ancak MCU'ya bağlı olmayan bir film olan The Gray Man'i yönetti.

Yenilmezler serisinin sonraki filmlerini kimin yöneteceği bilinmiyor. Marvel'in listesinden duyurulan diğer projeler arasında 3 Kasım 2023'te çıkacak olan Blade, 3 Mayıs 2024'te çıkacak olan Thunderbolts, 26 Temmuz 2024'te çıkacak olan Captain America: New World Order ve 8 Kasım'da 2024'te çıkacak olan Fantastic Four yer alıyor. 

Kübra Karasu