sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 18 Ocak 2023

Sam Raimi ve Paul Feig Korku Uyarlaması "Suburban Hell" için İşbirliği Yapacak!

Türün iki efsanesi Paul Feig ve Sam Raimi, yeni bir filme imza atmak için bir araya gelecek.

Yazar Maureen Kilmer tarafından yazılan Suburban Hell için Legendary Pictures, Feigco Entertainment ve Ghost House şirketleri de bir araya geldi. Filmin senaryosu Joanna Calo tarafından kaleme alınacak ve Feigco Entertainment'tan Feig ve Laura Fischer ile Ghost House'dan Raimi ve Rob Tapert yapımcılığını üstlenecek. 

Henüz geçen yıl yayınlanan roman, şehirden banliyölere taşınan ve banliyöde yaşayan kötü bir ruh tarafından ele geçirilen bir grup anneyle yakın bir bağ kuran Amy Foster'ı konu alıyor. Kilmer, kendisi için önemli bir ilham kaynağının korku klasiği The Exorcist olduğunu söyledi, bu nedenle Raimi'nin yapımcılığa katılması şaşırtıcı olmamalı.



Raimi'nin sinemaya katkıları yalnızca Tobey Maguire'ın oynadığı Örümcek Adam'ı ve sonraki devam filmlerini yönetmesiyle değil, aynı zamanda Raimi'nin yazdığı 1981'deki The Evil Dead'e kadar uzanan korku filmlerine kadar ilerliyor. Feig ise 2011'in hit kadın komedisi Bridesmaids'i yönetmesi ve Emmy ödüllü komedi televizyon dizisi Freaks and Geeks'in yapımcılığını/yaratıcılığını yapmasıyla tanınıyor.

Şu anda filmin yönetmen, oyuncu listesi ve çıkış tarihi gizli tutuluyor. Gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Kübra Karasu