sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Oyuncu Haberleri 15 Mart 2022

Bu Yıl 2 Sinema Filmiyle Karşımıza Çıkacak Olan Sandra Bullock Oyunculuğa Ara Verdiğini Açıkladı!

Sandra Bullock oyunculuk kariyerine ara verdiğini açıkladı.

Sandra Bullock ilk olarak 90'ların başında, Sylvester Stallone ile Demolition Man, Keanu Reeves ile Speed ​​ve Irwin Winkler'ın The Net gibi filmlerde göze çarpan performansıyla Hollywood sahnesine çıktı. Bullock, kariyerine drama ve romantik komediler ile devam ederek birçok ünlü yıldızla çalıştı.

2018'de Netflix'te yayınlanan Bird Box ve Ocean's Eight'ta oynayan Bullock, geçen yılki The Unforgivable ve bu ay vizyona girecek olan The Lost City ile geri dönmeden önce küçük bir ara daha vermişti.



ET Canada'ya konuşan Bullock, oyunculuk kariyerine bir kez daha ara vereceğini açıkladı. Ünlü oyuncu bu kez çocuklarıyla birlikte olmak için ara vereceğini söyledi. Çalışırken kendini tamamen kariyerine adadığını ve şimdi vites değiştireceğini açıklayan ünlü oyuncu, "7 gün 24 saat bebeklerim ve ailemle birlikte olmak istiyorum" ifadelerini kullandı. Bullock'a ne kadar süre ara vermeyi planladığı sorulduğunda ise "bir süre" diyerek belirsiz bıraktı.

Bullock'u The Lost City'den sonra bu yaz vizyona girecek Brad Pitt başrollü Bullet Train'de de izleyeceğiz. Ancak bu yapımlar dışında açıklanmış henüz başka bir projesi yok. 

Kübra Karasu