sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 20 Mayıs 2022

Scott Eastwood, "Hızlı ve Öfkeli 10" ile Sevilen Seriye Dönüyor!

Hızlı ve Öfkeli serisinin 10. filminin yıldızlarla dolu kadrosuna, eski filmden tanıdık bir yüz daha eklendi.

THR'nin haberine göre Scott Eastwood, Hızlı ve Öfkeli dünyasına geri dönmek için hazırlıklara başladı. Eastwood ilk olarak serinin sekizinci filmi olan The Fate of the Furious'da yer aldı.

The Fate of the Furious'da Scott Eastwood, bir hükümet ajanı ve Mr. Nobody'nin (Kurt Russell) sağ kolu olan Little Nobody'i canlandırdı. Her ikisi de Charlize Theron tarafından oynanan teknoloji suçlusu Cipher'ı bulmak ve tutuklamak için Dom'un ekibiyle birlikte çalıştı. Ayrıca Theron'un da Fast X'e (Hızlı ve Öfkeli 10) geri döneceği doğrulandı. Fakat Universal henüz Russell'ın kadroda olup olmayacağını açıklamadı.



Uzun süredir serinin yönetmenliğini yapan Justin Lin'in aniden Fast X'in yönetmenliğinden ayrılması ortalığı da biraz karıştırmıştı. Çünkü ünlü yönetmen çekimler başladıktan hemen sonra ekipten ayrıldı. İddialara göre bu, serinin yıldızı ve yapımcısı Vin Diesel ile yaşanılan bir anlaşmazlık sonucuyla oldu. Daha sonra Lin'in yerine ise Louis Leterrier ile anlaşıldı.

Fast X'te Diesel, Theron ve Eastwood'un yanı sıra Jason Momoa, Brie Larson ve kısa süre önce duyurulan Alan Ritchson da yer alacak. Yıldızlarla dolu kadroyu; Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris "Ludacris" Bridges, Nathalie Emmanuel, Jordana Brewster ve Sung Kang tamamlıyor. 

Fast X'in 19 Mayıs 2023'te vizyona girmesi planlanıyor.

Kübra Karasu