sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 14 Temmuz 2022

Serinin En İddialı Filmi "Alem-i Cin 3: Salgın"ın Fragmanı Yayınlandı!

Sevilen korku serisi Alem-i Cin'in iddialı yeni filmi Alem-i Cin 3: Salgın'ın fragmanı izleyiciyle buluştu.

Merakla beklenen iddialı korku filminin oyuncu kadrosunda Dilara Ilgaz, Bulut Genç, Ulukan Ağdaş, Naz Gedik, Nilay Koç, Ahmet Kuraoğlu, Sebahat Adalar, Yurdaer Tosun ve Mehmet Tekkanat gibi isimler yer alıyor. 

Vay Babam Vay, Araf 4: Meryem gibi filmlere imza atan Gökhan Arı'ın yönettiği Alem-i Cin 3: Salgın'ın yapımcılığını Onur Yaprakcı ve Yaren Oktay üstleniyor. 



Devam filminin senaryosunu Alper Kıvılcım ve Özgür Bakar kaleme aldı. Bakar, aynı zamanda serinin ilk iki filminin yönetmen koltuğunda da oturmuştu. CJ ENM'in dağıtımını üstlendiği Alem-i Cin 3: Salgın, Matine Film imzası taşıyor. 

Korkuyu iliklerinize kadar hissedeceğiniz Alem-i Cin 3: Salgın, 26 Ağustos'ta sinemalarda!

Alem-i Cin 3: Salgın'da İzleyicileri Neler Bekliyor?

1960'lı yıllarda intikam uğruna Alem-i Cin'in kapısının açılması ile birlikte cin salgını başlar. Dönemin sır sahibi Selim hoca bir kilit taşı yapıp salgını durdurur. Günümüze gelindiğinde 1960 yılında salgının durması için yapılmış kilit taşının kırılmasıyla cin salgını yeniden başlar. Alem-i Cin'in kapısı yeniden açılmıştır. Cin salgını bu defa daha da etkili bir şekilde yayılmaya başlamıştır. Sırrın son sahibi Sefa hoca Alem-i Cin'in kapısını kapamak için amansız bir mücadeleye girer.

Fragman