sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 17 Mayıs 2022

Sevilen Çizgi Dizi "Daria"nın Yan Filmi Geliyor: Jodie!

MTV sevilen çizgi dizileri Daria'ya, Jodie adlı yeni bir yan film hazırlığına başladı.

Yan film X, Y ve Z arasındaki kuşak farklılarını doldurmaya çalışacak. Jodie, üniversiteden mezun olan ve korkunç iş piyasasına ilk adımlarını atan Daria serisinden bir karaktere odaklanacak.

Jodie'yi Tracee Ellis Ross'un seslendireceği filmin seslendirme kadrosunda ayrıca Pamela Adlon, William Jackson Harper, Zosia Mamet, Dermot Mulroney, Kal Penn, Kofi Siriboe, Dulcé Sloan, Heléne York, Jojo T. Gibbs, Alex Moffat, ve Arden Myrin gibi isimler yer alıyor. Başrolün yanı sıra Ross, yazar ve showrunner olarak da hizmet veren Grace Edwards ile baş yapımcılık yapacak. Baş yapım ekibini tamamlayacak olan diğer isim ise Awesome Inc.'den Ashley Kohler olacak.



Daria da Beavis and Butthead'in bir yan ürünüydü. Bu yüzden şimdi de Jodie'nin hikayesine yolculuk yapacak olmamız şaşırtıcı değil. Jodie, bu kez kariyeri için gittiği yeni bir şehirde karşımıza çıkacak. Lawndale Lisesi'nin sınırlarının dışındaki dünyayı, başına gelecek tüm iyi ve kötü şeyleri keşfedecek. MTV, Jodie ile tamamen yeni bir nesil olan Z kuşağına ulaşmaya hazırlanırken, aynı zamanda 90'larda ikonik olan çizgi filmini Milenyum ve X kuşaklarıyla da yeniden buluşturmaya hazırlanıyor.

Kübra Karasu