sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 24 Haziran 2022

Sevilen Korku Serisi "Çığlık 6"nın Kadrosuna "Görevimiz Tehlike"den Yeni İsim!

Sevilen korku serisi Scream'in (Çığlık) altıncı filminin kadrosu genişlemeye devam ediyor. 

Deadline, Scream 6'nın kadrosuna Görevimiz Tehlike filminden Henry Czerny'nin katıldığını açıkladı. Czerny, Melissa Barrera, Courteney Cox, Hayden Panettiere, Jasmin Savoy Brown, Mason Gooding ve Jenna Ortega gibi serinin sevilen isimleriyle birlikte rol alacak. Ayrıca yeni filmde Dermot Mulroney, Jack Champion, Liana Liberato, Devyn Nekoda ve Josh Segarra da karşımıza çıkacak.

Devam filminin kamera arkası ekibinde ise senaryo yazarları olarak James Vanderbilt ve Guy Busick, baş yapımcı olarak orijinal serinin senaristi Kevin Williamson ve yönetmenler olarak Matt Bettinelli-Olpin ve Tyler Gillett yer alıyor. Yeni filmin Konu detayları şu anda hala gizli tutuluyor ancak yeni filmin “Woodsboro'yu geride bırakıp yeni bir bölüm başlatırken Ghostface cinayetlerinden kurtulan dört kişiyi” konu alacağı biliniyor. Ayrıca geçtiğimiz haftalarda seri için bir ilk olarak yeni filmin New York'ta geçeceğine dair söylentiler de vardı. Ancak bu doğrulanmadı.



Serinin sevilen yıldızlarından Neve Campbell da geçtiğimiz haftalarda yeni filmin kadrosunda yer almayacağını açıklamıştı. Bu haber hayranları hayal kırıklığına uğratsa da Henry Czerny'nin projeye katılması heyecan verici bir gelişme oldu. Czerny'nin Scream 6'da hangi rolle karşımıza çıkacağına dair bir bilgi yok. Czerny, gelecek yaz vizyona girecek olan Mission: Impossible-Dead Reckoning Part One'da da yeniden karşımıza çıkacak.

Çığlık 6, 31 Mart 2023'te sinemalarda!

Kübra Karasu