sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 13 Ekim 2021

Sevilen Korku Serisi "Çığlık"ın 5. Filminin Fragmanı Yayınlandı!

Scream serisinin (resmi olarak SCREAM olarak adlandırılan) beşinci filminin Temmuz ayında resmen tamamlanmasının ardından Paramount Pictures, filmin ilk fragmanını da yayınladı. Geçtiğimiz günlerde de filmin afişi izleyicinin beğenisine sunulmuştu. Görüntülemek için tıklayınız.

Film, elbette Neve Campbell ve David Arquette de dahil olmak üzere serinin ana kadrosunun yanı sıra Gale Weathers olarak Courteney Cox'un (Roger L. Jackson ile Ghostface'i bir kez daha seslendirdiği) dönüşünü de görecek. Scream 4'te Memur Judy Hicks rolüyle izlediğimiz Marley Shelton da yeni filmin kadrosunda yer alıyor. Kadroya yeni eklenenler arasında ise Melissa Barrera, Jenna Ortega, Jack Quaid, Dylan Minnette, Jasmin Savoy Brown, Sonia Ben Ammar, Mikey Madison, Mason Gooding ve Kyle Gallner yer alıyor.

James Vanderbilt ve Guy Busick tarafından yazılan Scream serisinin beşinci filmini Ready or Not ikilisi Matt Bettinelli-Olpin ve Tyler Gillett yönetiyor. Filmin yapımcılığını da Vanderbilt, Chad Villella, Paul Neinstein ve William Sherak üstleniyor ve orijinal Scream senaristi Kevin Williamson baş yapımcı olarak görev yapıyor.

SCREAM'in 14 Ocak 2022'de sinemalarda izleyiciyle buluşması planlanıyor. 

SCREAM Fragman



Kübra Karasu