sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 16 Mayıs 2022

Sevilen Korku Serisi "Çığlık"ın Altıncı Filmi için Çalışmalar Başladı!

Bu yıl vizyona giren Scream 5'in gişe başarısının ardından devam filminin yapılacağı da Şubat ayında resmi olarak duyuruldu. Bu haberin ardından Courteney Cox, Scream serisinin altıncı filmine katılan ilk eski oyuncu olarak açıklandı.

Çığlık 6 için yönetmenler Matt Bettinelli-Olpin ve Tyler Gillett'in yanı sıra yazarlar Guy Busick ve James Vanderbilt de geri dönecek. Kısa bir süre önce Melissa Barrera, Jasmin Savoy Brown, Mason Gooding ve Jenna Ortega'nın da yeni filmde karşımıza çıkacağı açıklanmıştı.

Serinin Yıldızı Neve Campbell'in Scream 6'da Rol Alıp Almayacağı Açıklanmadı!



Scream 4'te hayranların favorisi Kirby Reed karakterini canlandıran Hayden Panettiere de Scream 6 ile seriye geri dönecek isimler arasında yer alıyor. Serinin başrollerinden Neve Campbell'ın ise yeniden Sidney Prescott olarak geri dönüp dönmeyeceği henüz açıklanmadı. Fakat serinin hayranları Cambell'in yeni filmde de yer alacak olmasına kesin gözüyle bakıyor.

Geçtiğimiz Ocak ayında sinemalarda gösterime giren Scream 5, gişede olduğu kadar eleştirmenler tarafından da olumlu yorumlar aldı. Film, 24 milyon dolarlık bir bütçeye karşı 140 milyon dolar hasılat elde etti. Scream 6'nın 31 Mart 2023'te vizyona gireceği konuşuluyor.

Kübra Karasu