sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 26 Ağustos 2022

"Shazam: Fury of the Gods" ve "Aquaman and the Lost Kingdom"ın Vizyon Tarihi Ertelendi!

Warner Bros., merakla beklenen Shazam: Fury of the Gods ve Aquaman and the Lost Kingdom'ın vizyon tarihini bir kez daha erteledi.

21 Aralık 2022'de vizyona girmesi beklenen Shazam: Fury of the Gods'ın vizyon tarihi 17 Mart 2023'e ertelendi. Film, 2019'daki Shazam'ın devamı niteliğinde ve James Wan'ın yönettiği Aquaman and the Lost Kingdom'ın vizyon tarihine ertelenmiş oldu. Aquaman and the Lost Kingdom'ın vizyon tarihi ise 17 Mart'tan 25 Aralık 2023'e taşındı.

Shazam: Fury of the Gods Moves to March 2023 Release

Asher Angel'ın bir kez daha Billy Batson'ı ve Zachary Levi'nin Shazam'ı canlandırdığı Shazam! Fury of the Gods, orijinal filmden birçok sevilen ismi de yeniden izleyiciyle buluşturacak. Yeni filmde Jack Dylan Grazer, Faithe Herman, Ian Chen, Jovan Armand, Adam Brody, Meagan Good, Ross Butler ve D. J. Cotrona gibi isimler yeniden izleyiciyle buluşacakken; Helen Mirren, Lucy Liu ve Rachel Zegler tarafından canlandırılan yeni karakterler de tanıtılacak.

Warner Bros. delays Aquaman and the Lost Kingdom and Shazam: Fury of the  Gods - video Dailymotion

Jason Momoa'nın Arthur Curry yani Aquaman olarak geri döneceği Aquaman and the Lost Kingdom’da; Orm rolünde Patrick Wilson, Mera rolünde Amber Heard, Dr. Stephen Shin rolünde Randall Park ve Black Manta rolünde Yahya Abdul-Mateen II de yer alacak. Ayrıca devam filmde Atlantis'in yedi krallığından biri olan Xebel Kralı Nereus rolünde Dolph Lundgren ve Arthur'un insan babası olarak Temuera Morrison da izleyiciyle buluşacak.

Kübra Karasu