sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 26 Eylül 2022

"Son Durak" Serisini Sevenlere Müjde: Altıncı Film Geliyor!

The Hollywood Reporter'a göre, on yıldan biraz daha uzun bir süre sonra New Line Cinema'nın korkunç serisi Son Durak, altıncı filmi ile yeniden izleyiciyle buluşacak.

Emmy adayı yönetmenler Zach Lipovsky ve Adam B. Stein'in Son Durak 6'yı yönetecekleri resmi olarak açıklandı. New Line'ın filmi yapmayı bu kadar bekletmesinin nedeni kısmen doğru yönetmen arayışıydı. Bildirildiğine göre, görev için 200'den fazla aday içinden Freaks'e imza atan ortaklıklarıyla tanınan Lipovsky ve Stein seçildi. 

THR'ye göre, Lipovsky ve Stein, işe adımlarını atmak için New Line Cinema yöneticileri ve yapımcılarıyla bir Zoom görüşmesi yaptılar. Ama bu sıradan bir görüşme değildi. Her şey yeterince iyi gidiyor gibi görünürken toplantının sonlarına doğru arkalarındaki şöminenin örtüsü alevler içinde kaldı.

Freaks' Filmmakers Set Family Adventure 'Outside the Box' (Exclusive) – The  Hollywood Reporter

Alevleri alelacele söndürdükten sonra, her iki yönetmen de görüşmeyi bitirmek için yerlerine geçtiler ve bir kez daha gizemli bir gıcırtı sesiyle kesintiye uğradılar. Kalpleri durduran bir anda, tavandaki vantilatörü çöktü ve yönetmenlerden birinin kafasını kopardı. Önceden kaydedilmiş görüntülerin ve görsel efektlerin bir kombinasyonunu kullanan ikili, sorunsuz bir şekilde Son Durak 6'nın yönetmenliğini kaptı.

Filmin senaryosu ise 2019'un Ready or Not'ı ve 2022'nin Scream'inden sorumlu yazar Guy Busick ve Lori Evans Taylor'dan geliyor. Şu anda açıklanan herhangi bir oyuncu yok ancak orijinal filmin yapımcıları Craig Perry ve Sheila Hanahan Taylor, Spider-Man: Homecoming'in yönetmeni Jon Watts ve Atlanta'dan Dianne McGunigle ile birlikte geri dönecek.

Kübra Karasu