sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Fragmanları 15 Şubat 2022

"Sonic the Hedgehog 2" Filminden Yeni Fragman!

Merakla beklenen Sonic the Hedgehog 2 filminden yeni fragman izleyiciyle buluştu.

Sonic 2'den şimdiye kadar yayınlanan diğer bazı görüntülerle karşılaştırıldığında, bu reklamda Jim Carrey'nin Doktor "Eggman" Robotnik rolündeki çılgın performansı vurgulanıyor.

Klasik video oyununa dayanan ilk Sonic the Hedgehog filmi 2020'nin başlarında çıktı. Film, hayranların Sonic'in CG animasyon tasarımına tepkisi nedeniyle ilk fragmanı yayınladıktan sonra ertelendi. Sonic'in yeniden tasarımın sürecinin ardından film, özellikle Ben Schwartz'ın Sonic'i ve Carrey'nin Doktor Robotnik'i olarak sergiledikleri ses performansı için şaşırtıcı derecede iyi eleştiriler aldı.

Sonic 2'de Doktor Robotnik, Sonic ile savaşmak ve mistik Usta Zümrüt'ü bulmak için geri döner, ancak bu sefer gizli bir silahı vardır: Knuckles the Echinda. Knuckles, Sonic video oyunu serisine Sonic'in bir antagonisti olarak tanıtılmıştı. Sonic, dünyayı Doctor Robotnik ve Knuckles'tan kurtarmak için yeni arkadaşı bir tilki olan Tails ile takım kurmak zorunda kalacak. Idris Elba, Knuckles'ı seslendirecek. Colleen O'Shaughnessey ise daha önce oyun serisinde de karakterini seslendiren tek oyuncu olarak Tails'i seslendirecek.

Fragman
 


Kübra Karasu