sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 27 Ocak 2023

Sony İmzalı "65" Filminden Türkçe Altyazılı Yeni Fragman: Adam Driver Dinozorlara Karşı!

TME Films, Adam Driver başrollü 65 filminden Türkçe altyazılı yeni fragman yayınladı.

65 filminden, aksiyon dolu tarih öncesi gösteriyi anlatan yeni bir fragman yayınlandı. Adam Driver başrollü yapım, izleyicileri yeni bir dinozor filmiyle buluşturacak. Sinemaseverler, Jurassic World ve Jurassic Park serileri nedeniyle dinozor filmlerine yabancı değil fakat hikayesiyle daha korku temalı bir yaklaşım benimseyen 65, bu türe yeni bir boyut kazandırabilir.

Adam Driver'ın Commander Mills (Komutan Mills) rolünde izleyiciyle buluştuğu film, gemisi bilinmeyen bir gezegene düşen ve Ariana Greenblatt'ın canlandırdığı Koa'nın yanında hayatta kalan tek kişi olduğu karaktere odaklanıyor. Daha sonra ikisinin aslında 65 milyon yıl önce Dünya'ya çarparak indiği ortaya çıkar. Dünyanın en ölümcül eski yaratıkları her köşede dolaşırken, ikisi kaçmak istiyorlarsa hayatları için savaşmak zorundadır. 

Daha önce A Quiet Place'de senarist olarak birlikte çalışan Scott Beck ve Bryan Woods, 65 filmini birlikte yönetip yazdı. İkili, yaklaşan filmi yazıp yönetmenin yanı sıra Sam Raimi, Deborah Liebling ve Zainab Azizi ile birlikte projede yapımcı olarak görev yapıyor.

65, 10 Mart'ta vizyona girecek.

Fragman


Kübra Karasu