sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 22 Haziran 2022

Sony İmzalı "Lyle, Lyle Crocodile"in İlk Fragmanı Yayınlandı!

Sony Pictures, Bernard Waber'in aynı adlı çocuk kitaplarından uyarlanan Lyle, Lyle, Crocodile'ın ilk fragmanını yayınladı.

Filmde müzisyen Shawn Mendes şarkı söylemeyi, banyo yapmayı ve havyarı seven bir sürüngen olan timsahı seslendiriyor. Fragman bizi New York'a yeni taşınan ve Big Apple'daki hayata uyum sağlamak için ellerinden gelenin en iyisini yapan Primm ailesiyle tanıştırıyor. Fakat evlerinin bir sırrı vardır: çatı katlarında yaşayan şarkı söyleyen bir timsah. Fragmanda, timsah evde yalnız olduğunu düşünerek güzel bir banyo yapıyor. Ne yazık ki, müzik bağımlılığı hızlıca keşfedilmesine yol açar ve bu da aileyi sürüngenlerin iyi kiracı olabileceği garip gerçekliğe uyum sağlamaya zorlar.

Fragman aynı zamanda bir timsahla aynı evi paylaşmaktan doğacak aile çatışmasını da anlatıyor. En gençleri olan Primm Josh (Winslow Fegley) New York'a uyum sağlamakta ve arkadaş edinmekte zorlanır, bu da onun Lyle ile yakın bir ilişki geliştirmesine neden olur. Ancak, ailesi (Constance Wu, Scoot McNairy) evin içinde etçil bir canavarı tutmaktan endişe duyar. Bir de canavardan kurtulmak için ellerinden gelen her şeyi yapacak olan meraklı komşular meselesi vardır.

Lyle, Lyle, Crocodile, William Davies'in yazdığı senaryodan Will Speck ve Josh Gordon tarafından yönetiliyor. Filmin orijinal şarkılarını La La Land'in arkasındaki ikili Benj Pasek ve Justin Paul kaleme aldı. İkiliye müzik yapımında Mendes, Ari Afsar, Emily Gardner Xu Hall, Mark Sonnenblick ve Joriah Kwamé destek oldu. Filmde ayrıca Lye'nin sahibi Hector P. Valenti rolünde Javier Bardem ve kötü komşu Bay Grumps rolünde Brett Gelman yer alıyor.

Lyle, Lyle, Crocodile 18 Kasım'da sinemalarda!

Fragman
 


Kübra Karsu