sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 26 Ağustos 2021

Spider-Man: No Way Home Fragmanı Avengers: Endgame'in 24 Saatlik Global İzlenme Rekorunu Kırdı!

Sony Pictures Spider-Man: No Way Home fragmanının; daha önce Avengers: Endgame fragmanı tarafından elde edilen 24 saatlik tüm zamanların izlenme rekorunu kırdığını duyurdu.

No Way Home'un fragmanı 23 Ağustos'ta izleyiciyle buluşmuştu. Bununla birlikte, fragman Alfred Molina'nın 2004'teki Spider-Man 2'den bu yana ilk kez Doc Ock olarak geri döndüğüne dair ilk bakışı da verdi. Willem Dafoe'un da geri dönüşünü gördüğümüz fragmanın ardından hayranlar, gizlenmiş başka bir sırrı bulma umuduyla No Way Home fragmanının her karesini çözmek için defalarca izlediler. Bu nedenle, yeni fragmanın 24 saat içinde 355,5 milyon fragman görüntülemesi alması ve Avengers: Endgame 289 milyon görüntülemeyi büyük bir farkla geçmesi şaşırtıcı bulunmuyor. İzlenme sayısının dışında filmin fragmanı sosyal medyada da en çok konuşulan konular arasında yer aldı.



Çoklu Evreni açmak ve Tom Holland'ın Marvel Sinematik Evreni'nden Sony'nin Örümcek Adam Evrenine atlamasına izin vermek için Spider-Man: No Way Home, Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) ve Wong'u (Benedict Wong) da geri getirecek. Bu oluşturulmaya çalışılan evren nedeniyle Spider-Man'in, Venom veya Morbius gibi Sony'nin solo filmlerde kurduğu diğer kötü adamlarla yolları kesişebilir.

Jon Watts'ın yönettiği, senaryosunu Chris McKenna ve Erik Sommers'ın yazdığı Spider-Man: No Way Home'da ayrıca Zendaya, Jacob Batalon, Marisa Tomei ve Jon Favreau yer alıyor. Spider-Man: No Way Home, 17 Aralık'ta sinemalarda izleyiciyle buluşacak.