sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Haber 01 Mayıs 2022

Spider Man’in Yönetmeni Jon Watts, ‘’Fantastik Dörtlü’’ Filminin Yönetmenliğinden Ayrıldığını Açıkladı!

Spider-Man yönetmeni, bir süre süper kahraman filmi çekmek istemediği için Fantastik Dörtlü’den ayrıldığını açıkladı.

Jon Watts, Fantastic Four filmi yönetmenliğinden ayrıldığını duyurdu. Marvel Sinematik Evreni’nin Spider-Man üçlemesini yöneten Watts, bir süre süper kahraman filmlerinden uzak kalmak istediğini söyledi. Disney’in 20th Century Fox stüdyosunu satın almasından sonra yeniden başlayacak olan Fantastik Dörtlü, yönetmensiz kaldı.



Hollywood’un ünlü yönetmenleri arasında yer alan Jon Watts, son olarak gişe rekortmeni filmi Spider-Man: No Way Home ile adından söz ettirmeyi başarmıştı. Özellikle Marvel Sinematik Evreni bünyesinde yayınlanan tüm Spider-Man filmlerinin arkasında isim olmasıyla da dikkat çekiyor. Yönetmenin filmlerdeki başarılarından sonra Marvel bünyesinde yeniden başlatılacak Fantastik Dörtlü yapımının yönetmenlik koltuğuna getirilmişti.

Ancak Jon Watts sürpriz bir şekilde Fantastik Dörtlü filminin yönetmenliğinden ayrılıyor. Ayrılık haberi Marvel Stüdyoları ve Kevin Feige tarafından da doğruladı. Diğer taraftan Watts’ın Spider-Man üçlemesini yönettikten sonra süper kahraman filmlerini tamamen bir kenara bırakacağı söyleniyor. Yine de Deadline’ın haberine göre Marvel Stüdyoları Watts’ı bir başka Örümcek Adam filminde daha yönetmen koltuğunda görmek istiyor.

Mert Altun.