sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Haber 18 Eylül 2021

Spielberg İmzalı "West Side Story" Uyarlamasından Fragman Yayınlandı!

Filmin resmi fragmanı yayınlandı.

Yönetmenliğini Steven Spielberg yaptığı, Disney ve 20th Century imzalı West Side Story filminin resmi fragmanı yayınlandı. Aynı adı taşıyan müzikalden uyarlanan filmde, Baby Driver’ın yıldız oyuncusu Ansel Elgort ve genç oyuncu Rachel Zegler, Tony ve Maria karakterine hayat verecek. West Side Story müzikali 1961 yılında da beyaz perdeye uyarlanmıştı ve oldukça beğenilerek, En İyi Film kategorisi de olmak üzere 10 Oscar ödülünü kucaklamıştı.

1957 yılında New York City’deki rekabetin ve genç aşkların hikayesinin anlatıldığı müzikal filmin yeni versiyonunun oyuncu kadrosu ve rolleri ise şöyle: Ansel Elgort (Tony), Rachel Zegler (Maria), Ariana DeBose (Anita), David Alvarez (Bernardo), Mike Faist (Riff),Josh Andrés Rivera (Çin), Ana Isabelle (Rosalía), Corey Stoll (Teğmen Schrank), Brian d'Arcy James (Memur Krupke), ve Rita Moreno (Tony'nin çalıştığı köşe dükkanının sahibi Valentina olarak).



West Side Story’nin ana hikayesini ırksal farklılıkların yarattığı yabancı düşmanlığı oluşturuyor. Spielberg de geçen sene verdiği bir röportajda; “Bu hikâye yalnızca zamanının bir ürünü değil, aynı zamanda o zaman geri döndü ve bir tür sosyal öfkeyle bunu yaptı. Aslında Porto Rikolu, Nuyoricalı'nın temelde bu ülkeye göçünün, geçimini sağlamak ve çocuk sahibi olmak için olduğunu ama yabancı düşmanlığı ve ırksal önyargının engellerine karşı savaşmak için de mücadele ettiğini anlatmak istedim." şeklinde açıklamada bulundu.



10 Aralık’ta Amerika’da gösterime girecek olan filmin, Türkiye vizyon tarihi ise henüz belli değil.

Fragmanı izlemek için: