sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 30 Ağustos 2021

Stephen King Uyarlaması "Salem's Lot"un Başrolü: Lewis Pullman

Lewis Pullman, Stephen King'in en çok satan romanı Salem's Lot'tan uyarlanacak filmin başrolünde yer alacak. 



Daha önce New Line'ın iki bölümlük hit uyarlamalarında King'i yazar olarak ele alan Gary Dauberman, filmin senaryosunu kaleme aldı ve çekimleri Eylül ayında Boston'da başlayacak olan uzun metrajlı projeyi yönetecek.

Lewis Pullman, bir sonraki kitabına ilham bulmak için çocukluğundaki evine dönen, ardından memleketinin bir vampir tarafından avlandığını keşfeden ve onu bir ragtag grubunu bir araya getirmeye yönlendiren yazar Ben Mears olarak karşımıza çıkacak. 

New Line için proje, en büyük korku serilerinden ikisi olan The Conjuring ve It'in arkasındaki yapım ekiplerinin birliğinden oluşuyor. Dördü Dauberman tarafından yazılan Conjuring Universe filmlerinin dünya çapında 2 milyar doların üzerinde hasılat elde eden Atomic Monster'dan James Wan ve Michael Clear, tüm zamanların en yüksek hasılat yapan korku filmi rekorunu elinde tutan Vertigo'dan Roy Lee ile birlikte yapımcılığı üstlenecek.



Independence Day ve While You Were Sleeping gibi filmlerde rol alan sevilen aktör Bill Pullman'ın oğlu Lewis Pullman için bu film, yeni bir atılım ve kariyerinde sıçrama yapmak için bir fırsat gibi görünüyor. Pullman ilk uzun metrajlı filmi Western The Ballad of Lefty Brown'da babası karşısında rol almıştı. Genç oyuncu aynı zamanda The Strangers: Prey at Night ve George Clooney'nin mini dizisi Catch-22'de de yer aldı.