sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 30 Eylül 2022

Steven Spielberg İmzalı Merakla Beklenen "The Fabelmans"in Afişi Yayınlandı!

Ünlü yönetmen Steven Spielberg'in çocukluğundan ve gelişim sürecinden ilham alan The Fabelmans filminin yeni afişi yayınlandı.

Steven Spielberg'in The Fabelmans filmi, Toronto Uluslararası Film Festivali'ndeki dünya prömiyeri sırasında ödül sezonuna da giriş yaptı. Yarı otobiyografik öykü, ikonik yönetmenin bir başka başyapıtı olarak tanımlanıyor. Çünkü film Spielberg'in çocukluğundan izler taşıyor. Entertainment Weekly'e konuşan yönetmen filmi, anne ve babasını geri getirme bir yolu olarak tanımlamıştı.

The Fabelmans, film yapmak isteyen genç bir çocuk olan Sammy'yi (Gabriel LaBelle) konu alan bir drama. Sammy, ailenin sanatçısı olan piyanist annesi Mitzi'nin (Michelle Williams) desteğini alırken, babası Burt (Paul Dano) bir bilim adamıdır.

Spielberg, senaryoyu uzun süredir birlikte çalıştığı Pulitzer ödüllü oyun yazarı Tony Kushner ile birlikte kaleme aldı. İkili, ünlü yönetmenin çocukluk anılarında birlikte çalışarak onun oluşum yıllarını samimi bir dille kaleme aldı.

Filmde ayrıca Fabelman çocuklarının fahri amcası Bennie Loewy rolünde Seth Rogen, Mitzi'nin Amcası Boris rolünde Judd Hirsch, Sammy'nin babaannesi olarak Jeannie Berlin, Sammy'nin kız kardeşi Reggie rolünde Julia Butters, Sammy'nin anneannesi Tina Schildkraut rolünde Julia Butters ve Sammy'nin kız kardeşi Natalie rolünde Keeley Karsten yer alıyor.

The Fabelmans, 25 Kasım'da sinemalarda!

Afiş



Kübra Karasu