sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 13 Ekim 2021

Supernatural Dizisinin Yıldızı Jensen Ackles, Yeni Western Filmi "Rust"ın Kadrosuna Katıldı!

Jensen Ackles, Alec Baldwin'in başrolünde yer aldığı ve Joel Souza'nın yazıp yönettiği Western filmi Rust'ın oyuncu kadrosuna katılmaya hazırlanıyor.

Merakla beklenen Rust'ın kadrosunda Travis Fimmel, Brady Noon ve Frances Fisher da yer alacak. Film, Joel Souza ve Alec Baldwin'in bir hikayesine dayanıyor.

Rust, kötü şöhretli bir Batılı kanun kaçağı Harland Rust'ın (Alec Baldwin) hatırlayabildiği kadarıyla kafasına ödül konmasını takip ediyor. 13 yaşındaki torunu Lucas (Brady Noon) kazara bir cinayetten hüküm giyip asılmaya mahkum edildiğinde, Rust onu hapisten çıkarmak için Kansas'a gider. Birlikte, iki kaçak efsanevi ABD Mareşal Ahşap Miğferi (Jensen Ackles) ve kuyruğunda ateşli ödül avcısı Fenton “Preacher” Lang'i (Travis Fimmel) geride bırakmalıdır. Derinlerde gömülü sırlar küllerden doğar ve uyumsuz ikili acımasız, Amerikan sınırında hayatta kalmaya çalışırken beklenmedik bir aile bağı oluşmaya başlar.



Jensen Ackles'in başrolünde yer aldığı sevilen dizi Supernatural, 15 sezonun ardından geçtiğimiz sene final yaparak ekranlara veda etmişti. Ackles, kısa süre önce Emmy adayı The Boys'un merakla beklenen üçüncü sezonunda Soldier Boy rolünü üstlendi. Şimdi de yeni filmi için hazırlıklara başladı ve dün Instagram hesabından haberin çıkmasının ardından çekimlerden ilk fotoğrafını paylaştı.

İŞTE O FOTOĞRAF



Kübra Karasu