sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Haber 10 Kasım 2022

Taylor Russell Yamyam Aşk Hikayesi "Bones and All" Filmini Çekerken Ne Yediklerini Açıkladı

Taylor Russell ve Timothee Chalamet, Bones and All filminde yamyam aşıklar olarak karşımıza çıkacak. Luca Guadagnino'nun yönettiği korku-romantizmi, insan eti tüketmek için karşılıklı olarak doyumsuz bir arzuyu paylaşan ve iştahlarını tatmin etmek için bir yolculuğa çıkan dışlanmış aşıklar Lee ve Maren'in hikayesini gözler önüne seriyor.

Filmin fragmanında ikili, bolca vücut parçalarından oluşan kanlı bir ziyafette kendilerini şımartırken boyunlarına kadar kan içinde karşımıza çıkmışlardı. Slash Film ile yaptığı röportajda Russell, mısır şurubundan yapılan sahte vücut parçalarını yemeyi beklerken tatlı bir sürprizle karşılaştıklarını açıkladı: "Luca mısır şurubu yiyeceğimizi söyledi. Ama öyle olmadı çünkü tüm bu tür şeylerle uğraşan ekip içinde maraschino kirazları, bitter çikolata ve meyve toplarından oluşan bir şey hazırlamıştı. Çok tatlı ve belki de hayal edebileceğiniz her şeyden çok daha lezzetliydi."

Camille DeAngelis'in aynı adlı 2015 romanına dayanan Bones and All, korku ve romantizm arasındaki yüzsüzlüğün yan yana gelmesiyle ilgi topladı. Film, iki insanın hem toplumun karmaşıklıklarında hem de dolaplarındaki iskeletlerde gezinirken, aynı anda söz konusu iskeletlerin kendilerini her şeyi kapsayan bir aşka engel teşkil edip etmeyeceğini belirleyen bir yetişkinlik hikayesi.

Projede, yönetmen Guadagnino ile daha önce Oscar ödüllü Call Me By Your Name filminde birlikte çalışan Akademi Ödülü adayı Chalamet yeniden bir araya geldi. Bones and All'ın uzun metrajlı kadrosunda ayrıca Bridge of Spies yıldızı Mark Rylance, Moonlight yıldızı André Holland, A Serious Man'den Michael Stuhlbarg, Boys Don't Cry'dan Chloë Sevigny ve Suspiria'dan Jessica Harper yer alıyor.

Bones and All, 25 Kasım'da sinemalarda.

Fragman

Kübra Karasu