sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Fragmanları 18 Şubat 2022

Teresa Palmer Başrollü Korku Filmi "The Twin"in Fragmanı Yayınlandı!

Psikolojik korku filmi The Twin'in resmi fragmanı yayınlandı.

Film, ikizlerinden birini trajik bir kazada kaybeden bir ailenin hikayesini anlatıyor. Teresa Palmer'ı, ailesi taşındığında ve oğlu garip davranmaya başladığında işleri bir arada tutmak için mücadele eden bir anne olarak izleyeceğiz. Başrollerinde Steven Cree ve Barbara Marten'ın da yer aldığı film, Finli yönetmen Taneli Mustonen'ın İngilizce ilk filmi olacak.

The Twin'in yeni fragmanı Rachel'ın (Palmer) küçük oğlu Elliot ile yeni evini keşfetmesi ve evde garip küçük bir kapı bulması ile başlıyor. Yaşlı bir kadın neden taşındığını sorduğunda Rachel, Elliot'ın ikizi olan diğer oğlu Nathan'ın hayatına mal olan araba kazasını hatırlar. Yakında Elliot, gecenin bir yarısı yataktayken Rachel'a boş boş konuşmaya ve bakmaya başlar. Aileyi kötü bir şeyin istila ettiği netleşmeye başlar ve Nathan'ın ruhundan başka bir şeyin Elliot'u ziyaret ettiğini söyleyen bir ses duyar. Fragman ilerledikçe, bir resim çerçevesiyle kendi kafasını parçalayan biri de dahil olmak üzere rahatsız edici görüntüler ekrana gelip gider.

Filmin senaryosunu daha önce birçok kez birlikte çalışan Mustonen ve Aleksi Hyvärinen kaleme aldı. Hyvärinen aynı zamanda filmin yapımcılığını da üstleniyor. Film, Fantasia Uluslararası Film Festivali ve Cannes Film Festivali'nin Marché du Film tarafından ortaklaşa yürütülen Frontières Platformunda yer aldı. Ayrıca Fin Film Affair'de en iyi kurgu filmi seçildi ve Güney Kore'nin BIFAN'ında en iyi proje ödülünü kazandı.

The Twin'in Türkiye'de 27 Mayıs'ta vizyona girmesi bekleniyor.

Fragman


Kübra Karasu