sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 24 Ağustos 2021

"The Church of Living Dangerously" Uyarlamasının Başrolünde Christian Bale Yer Alacak!

Oscar ödüllü Christian Bale, David Kushner'ın bir uyuşturucu kaçakçılığı vaiziyle ilgili Vanity Fair makalesi The Church of the Living Dangerously'nin uzun metraj uyarlamasında rol alacak.

New Regency, makalenin film haklarını satın aldı ve senaryoyu yazması için Oscar ödüllü Charles Randolph (The Big Short) ile anlaştı. Bale, New Regency'nin yanı sıra The Gotham Group'tan Ellen Goldsmith-Vein ve Eric Robinson ile birlikte filmin yapımcılığını üstlenecek.

Deadline, filmde Bale'in zor bir çocukluktan sağ kurtulan John Lee Bishop'u oynayacağını duyurdu. Bishop, amcalarının eğlenmek için mahalledeki diğer çocuklarla savaşmaya zorladığı bir karakterden; zirvede olan bir Portland mega kilisesinin papazı olduğu bir karaktere evrilir.

John Lee Bishop, kürsüye egzotik hayvanları getiren doğal bir şovmendi ve çok iyi idare edemese de kısa sürede oldukça zengin oldu. Zenginlik ise Bishop'ı, alkol ve madde bağımlısı yaptı. Kendi oğlu David, meth ve eroin gibi maddelere bağımlı olunca; oğlunu başarısızlığa uğratmamak ve uyuşturucuların oğlu üzerindeki gücünü daha iyi anlamak için Bishop da aynı maddeleri kullanmaya başladı. Sonunda, bir Meksika karteli için uyuşturucu kaçakçılığı yapmaya başlayan Bishop, sınırı 20 kez geçtikten sonra yakalanır ve mahkumiyet üzerine beş yıl hapis cezasına çarptırılır. New Regency'nin anlaşması, hem Bishop'un hem de babasının hayatını kurtarmaya yardım eden oğlunun yaşam haklarını içeriyor. 

Yeni filmde John Lee Bishop karakteriyle izleyeceğimiz Christian Bale, en son Ford v Ferrari, Vice ve Hostiles'da rol aldı. Bale, David O. Russell'ın yıldızlarla dolu New Regency filminin çekimlerini ise yeni tamamladı ve yakında Taika Waititi'nin Marvel filmi Thor: Love and Thunder ile izleyici karşısına çıkacak.