sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 21 Eylül 2021

"The Flash" Filminden Batman'li Yeni Kare!

Yönetmen Andy Muschietti Instagram hesabından, Batman'in The Flash ile bağlantısını gösteren yeni bir fotoğraf yayınladı.

Görselde görüldüğü kadarıyla Batman'in kostümü, Michael Keaton'ın 1989 ve 1992 orijinal filmlerindeki Batman'inkiyle açıkça örtüşüyor. Flash'ın ikonik şimşeği de görülüyor, ancak kırmızının tonu Ezra Miller'ın şimdiye kadar giydiği takımlarda görülenden biraz daha parlak görünüyor.



Zorlu üretim sürecinde bazı büyük engellerle karşılaşan The Flash'ın potansiyeli açısından heyecan verici olsa da, yayınlanan görüntüler olay örgüsüyle ilgili herhangi bir ipucu sunmuyor. Michael Keaton, Haziran 2020'de Bruce Wayne/Batman rolünü yeniden canlandırmak için görüşmelere başladı. Keaton ile anlaşılmasından kısa bir süre sonra ise Ben Affleck'in de filmde görüneceği açıklandı. Affleck, rolünün küçük olacağını, Keaton'ın yeniden tanıtılmasının ve filmin çoklu evren konseptinin önünü açmaya yardımcı olacağını bildirdi. Bu nedenle Keaton'ın bu filmde daha büyük bir role sahip olması bekleniyor.

Barry Allen'ın annesinin ölümünü önlemek için zaman yolculuğu yapması bekleniyor olsa da, çoklu evrenin filmi tam olarak nasıl etkileyeceği henüz bilinmiyor. Ezra Miller, Michael Keaton ve Ben Affleck'in yanı sıra, filmde ayrıca Sasha Calle tarafından oynanacak Supergirl de yer alacak. Kiersey Clemons, Maribel Verdú ve Ron Livingston da sırasıyla Iris West, Nora ve Henry Allen'i canlandıracak.

The Flash'ın Türkiye'de 4 Kasım 2022'de izleyiciyle buluşması planlanıyor.

Kübra Karasu