sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 02 Aralık 2021

"The Matrix Resurrections"dan Yeni Fragman: Déjà Vu

Merakla beklenen The Matrix Resurrections'ın yeni fragmanı, vizyona girmesine sayılı günler kala izleyiciyle buluştu.

Yepyeni fragman filmin gizli kurgusu açısından pek fazla ayrıntı vermiyor ancak Carrie-Anne Moss'un canlandırdığı Trinity karakterinin ilk filminde söylediği “Deja vu genellikle Matrix'te bir aksaklıktır. Bir şeyi değiştirdikleri zaman olur.” cümleleriyle başlıyor. Jefferson Airplane'in "White Rabbit" şarkısı çalarken bu alıntı fragmanda birkaç kez tekrarlanıyor, şarkı filmin ilk fragmanında da yoğun bir şekilde yer almıştı. Fragmanda yeni filmden karelerle birlikte orijinal film üçlemesinden bazı sahneleri de görüyoruz. Fragmanın tamamında ayrıca "değişim" kelimesine yapılan vurgu göze çarpıyor.

The Matrix serisindeki bu yeni film, serinin ortak yaratıcısı Lana Wachowski tarafından yönetiliyor, senaryo Wachowski ile birlikte David Mitchell ve Aleksandar Hemon ile birlikte yazıldı. 

The Matrix Resurrections'da serinin orijinal karakterlerini canlandıran; Keanu Reeves, Moss, Jada Pinkett Smith, Lambert Wilson ve Daniel Bernhardt'ı yeniden izleyeğiz. Ayrıca Yahya Abdul-Mateen II (The Trial of the Chicago 7), Jessica Henwick (Blade Runner: Black Lotus), Neil Patrick Harris (How I Met Your Mother), Priyanka Chopra (Quantico), Christina Ricci (Speed Racer) ve Jonathan Groff (Mindhunter) seriye yeni katılan isimler.

The Matrix Resurrections, 24 Aralık 2021'de sinemalarda izleyiciyle buluşacak.

Fragman


Kübra Karasu