sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 15 Mart 2023

"The Movie Critic" Ünlü Yönetmen Quentin Tarantino'nun Son Filmi mi Olacak?

Quentin Tarantino, yönetmenlik kariyerinin son perdesini çekmek üzere.

Yıllardır verdiği röportajlarda onuncu filminin son filmi olacağını söyleyen Quentin Tarantino, merakla beklenen filmi için hazırlıklara başladığını duyurdu. The Hollywood Reporter efsanevi yönetmenin onuncu filmi olacak olan The Movie Critic'in senaryosunu hazırladığını açıkladı. Çekimlerin sonbaharda başlaması bekleniyor.



Filmin detayları ise gizli tutuluyor ancak başrolde bir kadın olduğu ve 1970'lerin Los Angeles'ında geçeceği söyleniyor. Bu zaman diliminde, öznenin hem kurgucularla hem de film yapımcılarıyla çatıştığı bilinen son derece etkili ateşli eleştirmen Pauline Kael olabileceğine dair bazı söylentiler de var. 1970'lerde Warren Beatty ile yakın çalışan eski bir Paramount danışmanı olarak, Yeni Hollywood hareketi için çığır açan bir eleştirmendi ve özellikle Wes Anderson ve tabii ki Tarantino da dahil olmak üzere önemli yönetmenlere ilham vermede çok önemli bir rol oynadı.

Tarantino bu yıl sekiz bölümlük ilk televizyon dizisini de çekmeyi planlıyor. The Movie Critic filmi ile ilgili yeni gelişmeleri için Sinemaport'u takip edebilirsiniz.

Kübra Karasu