sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 28 Temmuz 2022

"The Whale" Filminden Brendan Fraser'lı İlk Kare Yayınlandı!

Darren Aronofsky imzalı The Whale filminden Brendan Fraser'lı ilk görsel yayınlandı.

Brendan Fraser, A24 yapımı yeni filmde 17 yaşındaki kızıyla ilişkisini yeniden alevlendirmek için mücadele eden obez bir adam olarak karşımıza çıkacak. Stranger Things ile çıkış yapan Sadie Sink ile birlikte The Whale'de rol alan Fraser, 2013'te çıkan Breakout filminden beri ilk kez başrol oynayacak. Film, Venedik Film Festivali'nde prömiyerini yapacak.

Sosyal medyada yayınlanan görüntü, Fraser'ın film için kendisine yapılan onca işlemden sonra neredeyse tanınmaz hale gelen 600 kiloluk ana karakter Charlie'ye dönüşümünü gösteriyor. 

The Whale, senaryoyu da yazan Samuel D. Hunter'ın aynı adlı oyununa dayanıyor. Hunter'ın oyunu, başka bir adamla birlikte olmak için ayrıldıktan sonra kızıyla (Sink) ilişkisi de dahil olmak üzere aile hayatı parçalanan Charlie'yi konu alıyordu. Sevgilisi öldüğünde Charlie, keder ve suçluluktan hareket edemeyecek kadar kilo aldığı için yavaş yavaş kendini öldürüyor. The Whale'de Fraser ve Sink'e katılanlar arasında Hong Chau, Samantha Morton ve Ty Simpkins yer alıyor.

Oscar adayı yönetmen Darren Aronofsky daha önce Pi, Black Swan ve Requiem for a Dream gibi sevilen filmleri yönetti. 

A24, The Whale için henüz bir vizyon tarihi belirlemedi. Gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

İlk Kare



Kübra Karasu