sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 19 Nisan 2022

"Thor: Love and Thunder"dan Yeni Görseller, Fragman ve Afiş Yayınlandı!

Chris Hemsworth'ün "Gök Gürültüsü Tanrısı" ve Natalie Portman'ın Jane Foster olarak karşımıza çıkacağı "Thor: Love and Thunder"dan birçok yeni içerik yayınlandı.

Love and Thunder'da Jason Aaron'ın Mighty Thor adlı çizgi romanlarındaki çalışmasından ilham alındı. Film, Thor'u (Chris Hemsworth) şimdiye kadar karşılaştığı hiçbir şeye benzemeyen bir şeyde bulur: bir iç huzur arayışı. Ancak Gorr the God Butcher (Christian Bale) adlı yeni bir kötü adam tüm evreni tehdit eder. Çizgi romanlarda kötü adam, evrendeki her tanrıyı yok etmek için kanlı bir savaşa başlar. Bu da Russell Crowe'un neden filme Zeus'un Marvel versiyonu olarak katıldığını açıklayabilir. Tehditle mücadele etmek için Thor, Kral Valkyrie (Tessa Thompson), Korg (Taika Waititi) ve eski kız arkadaşı Jane Foster'ın (Natalie Portman) yardımına başvurur. Thor, çok geç olmadan onu durdurmak için üzücü bir kozmik maceraya başlarlar. 

Gorr ayrıca çizgi romanlarda Necrosword olarak da bilinen mistik bir kılıç olan All-Black tarafından güçlendirildi. Silah, ortakyaşamların tanrısı Knull tarafından dövüldü ve Venom'un çizgi romanlardaki son kahraman yolculuğuyla yakın bir ilişkisi var. 

Thor: Ragnarok'taki mükemmel çalışmasından sonra Taika Waititi, Jennifer Kaytin Robinson ile birlikte yazdığı bir senaryodan Love and Thunder'ı yönetmeye geri döndü. Thor: Love and Thunder ayrıca Valkyrie olarak Tessa Thompson, Peter Quill / Star-Lord olarak Chris Pratt, Drax the Destroyer olarak Dave Bautista, Mantis olarak Pom Klementieff ve Nebula olarak Karen Gillan'ı da yeniden izleyiciyle buluşturacak.

Aşağıdan filmin yeni fragmanına, görsellerine ve afişine ulaşabilirsiniz. Thor: Love and Thunder 8 Temmuz'da sinemalarda.

Görseller







Afiş


Fragman

Kübra Karasu