sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 14 Haziran 2022

"Thor: Love and Thunder"dan Yeni Trailer İzleyiciyle Buluştu!

Marvel Studios, yakında vizyona girecek olan Thor: Love and Thunder için yeni bir trailer yayınladı.

Otuz saniyelik klipte önce Thor'un (Chris Hemsworth) "Hepimizin sonunu getirmeye çalışan bir manyak var" dediğini duyuyoruz. Thor burada Christian Bale'in canlandırdığı filmin kötü adamı Tanrı Kasabı Gorr'dan bahsediyor. Thor, onu yenmek için "gelmiş geçmiş en iyi takımı" bir araya getirecek. 

Thor: Love and Thunder, Thor serisinin de dördüncü filmi olacak. Filmi yöneten Oscar ödüllü yönetmen Taika Waititi, yeni filmde bizi Thor'un efsane çekici Mjolnir'i kullanan Natalie Portman'ın canlandırdığı Mighty Thor karakteri ile de tanıştıracak. 

Filmin süresi de 1 saat 59 dakika olarak açıklandı. Bu durum merakla beklenen filmi, 2018'de vizyona giren 118 dakikalık Ant-Man and the Wasp'ten bu yana Marvel tarafından yayınlanan en kısa film yapacak. Fakat Thor ve Thor: The Dark World de sırasıyla 114 dakika ve 112 dakikayla iki saatin altında yapımlardı. Thor: Ragnarok, 130 dakikayla serinin en uzun sinema filmi olmaya devam ediyor.

Tessa Thompson, Chris Pratt gibi sevilen isimlerin de karşımıza çıkacağı Thor: Love and Thunder 8 Temmuz'da sinemalarda!

Trailer

Kübra Karasu