sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 05 Ekim 2021

Tilda Swinton, George Mackay ve Stephen Graham Müzikal Film "The End"in Başrolünde!

NEON, dünyanın sonunu konu alacak bir altın çağ müzikali için çalışmalara başladı ve oyuncu kadrosuna şimdiden yıldızları ekledi.

Stüdyo son olarak; Tilda Swinton, George Mackay ve Stephen Graham'ın, yönetmen Joshua Oppenheimer'ın gezegendeki son insan ailesinin hayatlarını takip eden projesi The End'de rol alacağını duyurdu. Filmin konusuyla ilgili başka hiçbir ayrıntı açıklanmazken çekimlere 2022'de başlanması bekleniyor. Yönetmen Joshua Oppenheimer, Final Cut for Real için Signe Byrge Sørensen ile birlikte filmin yapımcılığını üstlenecek ve Wild Atlantic Pictures & Match Factory Productions ortak yapımcı olarak filmin uluslararası dağıtımını üstlenecek.



Bu film NEON'un tuhaf ve sıra dışı hikayelere yönelik ilk girişimi de değil. Stüdyo kısa süre önce, Cannes Film Festivali'nde izleyicileri şok eden ve şaşkına çeviren Titane'ını piyasaya sürdü. Titane, yönetmen Julia Ducournau'nu festivalin en büyük onuru olan Palme d'Or ödülünü kazanan tarihteki ikinci kadın yönetmen yaptı. Stüdyo ayrıca, Kristen Stewart'ın başrol oynadığı Pablo Larrain'in Spencer'ını ve Celine Sciamma'dan Petite Maman'ı piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Danimarka Film Enstitüsü ve Almanya'dan Film-und Medienstiftung NRW, The End'in yapımını finansal olarak desteklemeye hazırlanıyor. Filmle ilgili henüz herhangi bir çıkış tarihi açıklanmadı.

Kübra Karasu