sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 24 Ağustos 2021

Tom Cruise Başrollü Görevimiz Tehlike 7'nin Yeni Set Videosunda Tren Uçurumdan Düşüyor!

İngiltere, Derbyshire'daki Mission: Impossible 7 (Görevimiz Tehlike 7) setinden aksiyon dolu bir tren-uçurum videosu yayınlandı. Birkaç duraklama ve başlangıcın ardından uzun soluklu serinin yedinci filminin çekimleri neredeyse tamamlanmak üzere.

BBC, setin inşasının aylar sürdüğünü ve filmin yıldızı Tom Cruise'un Cuma günü çekilen sahnede dublöre tanık olmak için sette olduğunu bildirdi. Çekilen videolar, lokomotifin bir taş ocağına son sürat dalmadan önce bir uçuruma doğru fırladığını gözler önüne seriyor. Sahnenin çekimi için birden fazla helikopter görev başındaydı.

Filmin yönetmeni Christopher McQuarrie, sızdırılan videolara mizahi bir tepki verdi. Filmden önemli sahneleri mahvedebilecek sızıntılar hakkındaki fikri sorulan McQuarrie, Twitter'da "Adımı doğru yazmışlar mı?" diye espri yaptı. Son iki Mission: Impossible filminde birlikte çalışan Cruise ve McQuarrie'nin elinde daha fazla numara olduğu bilinse de, tren sahnesi filmin en önemli noktalarından biri gibi görünüyor. Mayıs ayında yayınlanan filmden bir karede Cruise, sızdırılan videolardakine çok benzeyen bir buharlı lokomotifin yanında poz veriyordu. 

Görevimiz Tehlike 7'de Tom Cruise ile birlikte eski ekipten Ving Rhames, Simon Pegg ve Rebecca Ferguson da yer alacak. Onlara Cary Elwes, Henry Czerny, Vanessa Kirby, Indira Varma, Pom Klementieff, Hayley Atwell ve Mark Gatiss eşlik edecek.

Serinin 7. filminin 27 Mayıs 2022'de vizyona girmesi planlanırken; ekip yakında yine McQuarrie'nin yönettiği sekizinci filmi çekmek için bir araya gelecek.












Kübra KARASU