sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 05 Mayıs 2022

Tom Cruise Başrollü "Top Gun: Maverick" Filminin IMAX Afişi Yayınlandı!

Top Gun: Maverick filminin IMAX deneyimini anlatan yeni afiş izleyicinin beğenisine sunuldu.

Bir jet avcı uçağının kokpitinde Tom Cruise'un yer aldığı yeni poster ünlü oyuncunun Pete "Maverick" Mitchell rolüne yıllar sonra yeniden döndüğünü gösteriyor. Cruise'un ilk gişe rekoru kıran filmlerinden Top Gun, 1986 yılında izleyiciyle buluşmuştu. Filmin devamı 36 yıl sonra sinemalarda izleyiciyle buluşacak.

Devam filmi, gerçek F-18 kokpitlerine bağlanmış 6 IMAX sertifikalı kamerayla çekildi. Top Gun: Maverick'te ünlü pilot geri dönerek yeni bir hevesli havacı sınıfına liderlik edecek. Maverick'i görev çağırıyor ve onun yerini alması için yeni nesil pilotları eğitmesi gerekecek. Ne yazık ki bu, ABD Pasifik Filosunun komutanı olan eski düşmanı Tom "Iceman" Kazansky (Val Kilmer) ile yeniden çalışması anlamına geliyor. Maverick'in öğrencilerinden biri, Maverick'in son yardımcı pilotu Nick "Goose" Bradshaw'ın (Anthony Edwards) oğlu olacak. İlk filmde Maverick, Goose'un savaşta ölümünden kısmen sorumluydu ve devam filmi eski pilotu geçmişinin hatalarıyla yüzleşmeye zorlayacak.

Top Gun: Maverick, Goose'un oğlu Teğmen Bradley "Rooster" Bradshaw rolünde Miles Teller karşımıza çıkacak. Devam filminin kadrosunda ayrıca Jennifer Connelly, Jon Hamm, Ed Harris, Glen Powell, Lewis Pullman, Danny Ramirez, Monica Barbaro ve Manny Jacinto yer alıyor. Joseph Kosinski filmin yönetmen koltuğunda otururken, senaryo Ehren Kruger, Eric Warren Singer ve Christopher McQuarrie tarafından yazıldı.

Top Gun: Maverick 27 Mayıs'ta sinemalarda!

Afiş



Kübra Karasu