sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 19 Mayıs 2022

Tom Cruise'dan Sinemalara Destek: "Top Gun: Maverick" Dijitalde Yayınlanmayacak!

Tom Cruise, film sektörünün en eski isimlerinden biri. Netflix/Hulu/HBO Max/AppleTV+ gibi dijital platformlarla anlaşmayan Hollywood yıldızı neredeyse kalmadı. Cruise ise Hollywood'un en iyi sinema yıldızlarından biri olarak kalmaya devam edecek gibi görünüyor. Oyuncu-yapımcı, büyük ekranda izlenmesi gereken aksiyon filmleriyle tanınıyor ve bu yakın zamanda da değişmeyecek gibi görünüyor.

Pandeminin ortasında, film stüdyoları yayınlanmamış yeni filmlerini doğrudan dijital platformlarda yayınlamaya başlamış veya giderek genişleyen ortama girmeye zorlanmışlardı. Cruise ise bu konuya sert bir tavır almıştı.

"STÜDYOYLA SAVAŞTIM"



Tom Cruise, muhtemelen vizyona girdiğinde gişe rekorları kıracak Top Gun: Maverick'in Cannes galası için Çarşamba günü Fransa'daydı. Yıldız, yeni filminin asla dijital platformda yayınlanmasına izin vermeyeceğini açıkladı. Cruise yaptığı konuşmada bunun olmaması için stüdyoyla savaştığını da açıkladı.

Tom Cruise, sinema sahiplerini de arayıp mesaj attığını söylerek, "Lütfen, neler yaşadığınızı biliyorum. Bilin ki 'Mission: Impossible' yapıyoruz ve 'Top Gun' çıkıyor." ifadelerini kullandı.

Top Gun: Maverick, 27 Mayıs'ta sadece sinemalarda!

Kübra Karasu