sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 15 Ekim 2021

Tom Holland, "Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok" Filminde "Bir Serinin Sonu" Gibi Davranıldığını Söyledi!

Tom Holland, kendisinin ve yönetmen Jon Watts'ın Spider-Man: No Way Home'da önceki işbirliklerine göre "çok daha eğlenceli" olduklarını çünkü öncesinde iki film daha olduğu için kendilerini "gerçekten emin" hissettiklerini söyledi. 

İlk kez 2016'da Captain America: Civil War'da Peter Parker/Spider-Man olarak görünen Holland, ilk iki solo Spidey filminde (Spider-Man: Homecoming ve Spider-Man: Far From Home) o ve Watts'ın "birbirinden farklı" olduğunu söyledi. Ünlü oyuncu sözlerine, "Hepimiz No Way Home'u bir serinin sonu olarak görüyorduk. Diyelim ki, bu karakterlere tekrar dalacak kadar şanslı olsaydık, çok farklı bir versiyon görürdünüz. Eve Dönüş üçlemesi için artık bu olmayacaktı. Biraz zaman verir ve farklı bir şey inşa etmeye çalışırdık. Filmleri ton olarak değiştirirdik. Bu olur mu olmaz mı bilmiyorum. Ama kesinlikle No Way Home'da sona eriyormuş gibi davranıyorduk  ve öyle hissettim.” şeklinde devam etti.

Tom Holland ayrıca, setteki son günlerinden birinde, birlikte rol aldığı Zendaya ve Jacob Batalon ile bir sahne çekerken kendisini duygusal bulduğunu da hatırlattı. Holland, "Beş yıldır bu filmleri yapıyoruz. Üçümüz arasında harika bir ilişki var. Yolun her adımında birbirimizle birlikte olduk. Her filmi birlikte yaptık. Bu tek sahne, (hepimizin birlikte çalıştığı son sefer mi olacağını bilmiyorduk) yürek parçalayıcıydı ama aynı zamanda gerçekten heyecan vericiydi çünkü hepimiz serinin bir sonraki bölümüne geçiyoruz. O yüzden onlarla o anı paylaşmak sette geçirdiğim en güzel gündü belki de hiç böyle ağladığımı sanmıyorum." dedi.



Civil War ve Spider-Man olarak üç solo filmine ek olarak Holland, karakteri iki Avengers filminde de oynadı: Avengers: Infinity War ve Avengers: Endgame. Bu yılın başlarında Collider'dan Steve Weintraub ile yaptığı röportajda aktör, No Way Home'un Marvel ile olan kontratındaki son film olduğunu doğruladı, ancak geri dönmesi istendiğinde hemen geri döneceğini ekledi. .

Spider-Man: No Way Home'da ayrıca Benedict Cumberbatch, Jon Favreau, J.B. Smoove, Benedict Wong, Marisa Tomei ve geri dönen oyuncular Alfred Molina ve Jamie Foxx yer alıyor. Collider geçen yıl, Molina ve Foxx'a ek olarak, Andrew Garfield ve Kirsten Dunst'ın rollerini yeniden canlandırdığı ve Tobey Maguire ve Emma Stone ile birlikte daha önceki Spider-Man serileriyle destansı bir geçişin filmde yer almasının beklendiğini bildirdi.

Spider-Man: No Way Home'un (Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok) 17 Aralık'ta vizyona girmesi planlanıyor.

Kübra Karasu