sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Kısa Film Haberleri 29 Haziran 2020

Türkiye'de İlk Kez Kısa Metraj Bir Film Uzun Metraj Olarak Çekilecek!

Hareket Sekiz, Yanlış Anlama gibi filmlerin yapımcısı olan aynı zamanda Müstakbel Damat, Ağır Romantik gibi gişe filmlerinin danışmanlığını üstlenen Art Dada yapım şirketinin sahibi Levent Cengizhan yeni bir sinema projesi ile sinema sevgisini pekiştirmek ve yeni, genç yeteneklere fırsat vermek için kısa film yarışması yapıyor. KISA FİLMLERİN METRAJI BU YARIŞMA İLE UZAYACAK! 30 Temmuz 2020 tarihine kadar www.kisafilmyarisma.com adresinden başvuru yapan tüm filmler YouTube Talk Tv Turkey kanalında yayınlanacak. En çok izlenilen ve en çok etkileşim alan film uzun metraj sinema filmi için hak kazanacak. Yarışmayı kazanan kısa filmin ekibi ile birlikte yeni projeye start verecek Art Dada şirketi kamera önü ve kamera arkasına profesyonel ekipler dahil edecek.Filmlerde herhangi bir sınırlama yok!

Yarışmaya katılacak olan filmlerde süre, içerik, konu veya genel izleyici kitlesine uyan/uymayan tüm filmler kabul edilecek. Yarışmada tek kural; kısa filmler Talk Tv Turkey Youtube sayfasının dışında hiçbir platformda yayınlanmaması.
Avusturya merkezli dağıtım şirketi Cinedex'in ortağı olan Cengizhan, Yarışmayı kazanan kısa film ile 2021'de uzun metraj filmimizin startını vereceğiz ve projemiz Almanya, Avusturya, Fransa, Hollanda, Danimarka, Belçika, İngiltere, Azerbaycan ve Kosova'da sinema severlerle buluşacak açıklamasını yaptı.