sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 21 Temmuz 2022

Üçlemenin Finali "Cadılar Bayramı Sona Eriyor"dan Aksiyon Dolu Fragman!

Universal ve Blumhouse, vizyona girmesine sadece üç ay kala, Halloween Ends (Cadılar Bayramı Sona Eriyor) için ilk teaser'ını yayınladı.

76 saniyelik teaser, orijinal 1978 filminin açılışını çok anımsatan bir sahneyle başlıyor. Ancak bu sefer etrafta biri onu yukarıda bekliyor ve bu intikam için dışarı çıkan Jamie Lee Curtis'in canlandırdığı Laurie Strode'dan başkası değil.

Yine, Michael'ın Laurie'nin elini çöp öğütmeye sokmaya çalışması, 2018'deki Cadılar Bayramı filmindeki acımasız kavgalarına görsel olarak çok benziyor. Laurie saldırıya çabucak karşılık verir ve Boogeyman'ı doğrudan elinden bıçaklar. Laurie'nin 2018 Cadılar Bayramı gecesindeki eylemleri sayesinde sadece üç parmağı olan bir el.

Son filmin konusu hakkında, günümüzde geçeceği ve modern gerçek dünya sorunlarını bir şekilde ele alacağı dışında hala pek bir şey bilinmiyor. Karakter ve ailesi, 2018 yeniden başlatmasıyla oluşturulan yeni zaman çizelgesinde çok şey yaşadı. Bu nedenle, Laurie'nin hikayesinin mutlu sonla biteceğini hayal etmek zor. 

Halloween Ends, 14 Ekim 2022'de sinemalarda!

Fragman


Kübra Karasu