sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 09 Haziran 2022

Universal İmzalı Belgeselde Madonna'yı Hangi Yıldız Canlandıracak?

Universal'ın yeni belgeselinde Madonna rolünü Julia Garner'ın oynayacağı söyleniyor.

Variety'nin haberine göre Julia Garner'a, Madonna rolü teklif edildi. Garner'ın Madonna rolünü; Florence Pugh ve şarkıcı Bebe Rexha'nın da dahil olduğu etkileyici bir oyuncu listesi arasından kazandığı konuşuluyor. 

Henüz resmi açıklamalar yapılmasa da Garner'ın rolü kabul etmesi bekleniyor. Amy Pascal'ın (Barbie, Spider-Man: Into the Spider-Verse) yapımcılığını üstlendiği filmi Madonna'nın kendisi yönetecek. Film, müzik ikonunun ilk günlerini ve yıldızlığa yükselişini izleyiciyle buluşturacak.


Julia Garner

Filmin oyuncu seçme sürecinin yorucu olduğu ve tamamlanmasının zaman aldığı söylendi. Pugh ve Rexha'nın yanı sıra Alexa Demie, Odessa Young ve Sky Ferreira gibi isimler de seçmelere katıldı.

Baz Luhrmann'ın Elvis filminde de Austin Butler seçilmeden önce Harry Styles, Ansel Elgort, Miles Teller ve Aaron Taylor-Johnson gibi isimler de seçmelere katılmıştı. Daha önce Ray'de Ray Charles rolünde Jamie Foxx, Bohemian Rhapsody'de Freddie Mercury rolünde Rami Malek ve Coal Miner's Daughter'da Loretta Lynn rolünde Sissy Spacek karşımıza çıkmıştı.

Madonna biyografisinin henüz vizyon tarihi açıklanmadı.

Kübra Karasu