sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 02 Şubat 2023

Ünlü Yönetmen M. Night Shyamalan Sonraki 3 Projesini Belirlediğini Açıkladı!

Akademi Ödüllü yönetmen M. Night Shyamalan, son gerilim filmi Knock at the Cabin için basın turundayken yeni projeleriyle ilgili açıklamalar yaptı.

Ünlü yönetmene Oscar adaylığı kazandıran Sixth Sense'ten Split'e hatta Signs'a kadar, benzersiz tarzı ve senaryoları onu tür atlamalı bir auteur olarak yükseltti. Servant ve Knock at the Cabin üzerinde aynı anda çalışmış olan Shyamalan, merakla beklenen sıradaki projelerini anlattı:

"Evet, gerçekten tuhaf bir an. Hem çok harika hem de kafa karıştırıcı çünkü üç film fikrim var. Hatta bir dereceye kadar üçünün de yapısına sahibim. Ve bu, hissettiğim çok tuhaf ve ilginç bir durum. Keşke onları daha hızlı anlatabilseydim. Keşke oraya daha hızlı varabilseydim ama kısayol yok. Bunu yazmak için altı ila dokuz ayımı harcamam gerekiyor. Üç ay boyunca filmi hazırlamam gerekiyor, ardından ön prodüksiyon ve sonra da çekimler. Her saniyeyi olabildiği kadar uzun süre kurguluyoruz."

İki yıldan kısa bir süre içinde başka bir film ve ardından önümüzdeki altı yıl boyunca iki filmin daha geleceği değerlendirmesine yanıt olarak Shymalan, "Kesinlikle. Ama bunu bundan biraz daha hızlı yapmayı umuyorum. Bakalım üstesinden gelebilecek miyim.” açıklamasını yaptı.

Yarın vizyona girecek Knock at the Cabin de yönetmenin önceki yapımları gibi gerilim dolu bir film. Film, Paul Tremblay'in Bram Stoker Ödüllü romanı The Cabin at the End of the World'den uyarlandı. Filmde bir aile üvey kızları ile birlikte, dört kişilik bir grup tarafından tehdit edilir. Grup aileye, kıyameti engellemek için aralarından birini kurban etmelerinin şart olduğunu söyler.

Kübra Karasu