sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Haber 13 Eylül 2021

Ünlü Yönetmen Ridley Scott, Bir Müzikal Bir de Western Filmi Yapmak İstediğini Açıkladı!

Blade Runner'da gelecek manzaraları hazırlarken Gladiator için ikinci yüzyıl Roma'sını yeniden yaratıyor. Ridley Scott'ın yönetmen olarak yapamayacağı çok az şey var gibi görünüyor. Ancak müzikaller ve westernler de dahil olmak üzere henüz üzerine çalışmadığı birkaç tür var ve görünüşe göre ünlü yönetmen bu durumu değiştirmek istiyor.



Cuma günü Venedik Film Festivali'nde The Last Duel filmi için düzenlediği basın toplantısında Ridley Scott, önceki çalışmalarıyla tezat oluşturan projeler üzerine artık çalışmak istediğini açıkladı. Scott konuyla ilgili, "Daha önce yapmadığım şeyleri arama eğilimindeyim. Sürekli taze ve farklı bir şey arıyorum. Hiç müzikal yapmadım. Hiç western yapmadım. O yüzden şimdi onu yapmak istiyorum." ifadelerini kullandı.

The Last Duel


The Last Duel'un yıldızı Jodie Comer, "Ridley, eğer boşsan gerçekten bir müzikal yapmak istiyorum." diyerek konuyla ilgili şaka yaparken, yardımcı yıldız ve yardımcı yazar Ben Affleck, Oscar adayı yönetmenin ciddi olabileceğini belirterek; "Ridley her şeyi yapabilir, bu yüzden onunla şaka bile yapamazsın." ifadelerini kullandı. Şakalara rağmen, Ridley Scott müzikallere olan tutkusunda samimi görünüyordu. Yönetmen All That Jazz ve Cabaret'i favorileri olarak belirtti. 

Ünlü yönetmenin yeni filmi The Last Duel, 15 Ekim'de vizyona girecek.