sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 09 Eylül 2021

Usta Aktör Nicolas Cage, Western Filmi The Old Way'in Başrolünde!

Pig'deki beğeni toplayan performansından sonra Nicolas Cage, western filmi The Old Way ile izleyici karşısına çıkacak. Daha önce duyurulan Butcher's Crossing ile birlikte, ünlü aktör ilk kez geleneksel western'in parçası olacak.

Nicolas Cage / Pig Filminden



Nicolas Cage, Deadline'a western türüne yeni adım atmanın ne demek olduğunu, "43 yıllık sinemadan sonra, hem The Old Way hem de Butcher's Crossing ile western'in önemli ve hikayeli türüne ancak şimdi davet ediliyorum. Batı'da doğup büyümüş olmak... Bu da başka iyi bir maç ve çok geç kalınmış bir maç. Hem Briggs hem de Miller'ın karmaşık karakterleri beni heyecanlandırıyor ve buna mecbur bırakıyor. 57 yaşında oynayacak yeni bir tür bulmak gerçekten heyecan verici." sözleriyle anlattı.

The Old Way, eski/ölümcül hayatından emekli olan ve şimdi genel bir mağaza işleten Colton Briggs (Nicolas Cage) adlı emekli bir silahşoru takip ediyor. Bir haydut çetesi kasabaya gelip karısını öldürdüğünde, tabancasını geri alır ve şaşırtıcı bir ortakla intikam almak için yola çıkar. Bu ortak onun 12 yaşındaki kızıdır.



The Old Way'in senaryosu Carl W. Lucas tarafından yazıldı ve Brett Donoww (Acts of Violence) tarafından yönetilecek. Donoww, ilk Western filminde Cage ile çalışmanın ne kadar büyük bir ayrıcalık olduğu konusunda da açıklamalarda bulundu. Donoww, "Ünlü kariyerinin ilk Western filminde Nick'le çalışmak hem bir onur hem de ayrıcalık. Cage sadece Briggs'in karakterini özetlemekle kalmıyor, aynı zamanda yönetmenin sadece birlikte çalışmayı hayal ettiği mükemmel bir profesyonel. Bu esrarengiz karaktere hayat verin. Üç kız babası olarak, bir baba ve kızının bu etkileyici hikayesini ve onların duygusal keşif yolculuğunu paylaşmak için sabırsızlanıyorum." ifadelerini kullandı.

The Old Way filmi için henüz bir çıkış tarihi yok.