sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 01 Aralık 2022

"Violent Night"ın Yönetmeni Noel Baba Karakteri için David Harbour'ı Nasıl Seçtiklerini Anlattı

Yönetmen Tommy Wirkola, Screen Rant ile yaptığı yeni bir röportajda David Harbour'ın nasıl Violent Night'a dahil edildiğini anlattı.

Harbour'ı kadroya alma kararı sorulduğunda Wirkola, "Sıkıcı bir cevap ve bunu ben uyduruyormuşum gibi geliyor. Ama gerçekten çok erken aşamada ben, yapımcılar ve stüdyodan isimler aracılığıyla menajerlerin önerdiklerine baktığımız durumlardan biriydi. Biri dedi ki, 'Oh, bekle, peki ya David Harbour?' birbirimize baktığımız anlardan biriydi ve 'Aman Tanrım, o kesinlikle mükemmel.' dedik." açıklamasını yaptı.

Yönetmen ayrıca, “Onunla iki gün sonra Skype üzerinden görüştüm ve gerçekten filmin olması gereken fikrini anladı. Tüm mizahı ve ruhunu kavradı. Stüdyo için onu sağlamlaştıran şey buydu. O andan itibaren, 'Pekala, hadi bu filmi çekelim!' dedik." ifadelerini kullandı.



Filmde Harbour ile birlikte John Leguizamo, Cam Gigandet, Alex Hassell, Alexis Louder, Edi Patterson, Beverly D'Angelo, Leah Brady ve André Eriksen rol alıyor.

Violent Night, Noel Baba'nın bir ailenin çok yetenekli bir paralı asker ekibi tarafından servetleri için rehin tutulduğu bir eve geldiğini gösterecek. Başlangıçta müdahale etmeye isteksiz olan Noel Baba, sonunda ailedeki küçük bir kız için günü kurtarmaya karar verir.

Violent Night 2 Aralık'ta (yarın) sinemalarda vizyona girecek!

Fragman


Kübra Karasu