sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 21 Kasım 2022

"Wakanda Forever" Afişinde Yeni Black Panther'in Maskesi Düşüyor!

Chadwick Boseman, 2018'in gişe rekorları kıran Black Panther'inde bir Marvel filmine liderlik ederek ilk siyahi süper kahraman olarak tarihe geçti. Film, 1.3 milyar dolar hasılat elde ederek gişe rekorları kırdı. 2020'de kolon kanseri nedeniyle aramızdan ayrılan oyuncunun ekrandaki mirası, Ryan Coogler'ın devam filmi Black Panther: Wakanda Forever'da gururla taşındı. Çünkü Marvel yeni filmde Black Panther için yeni bir oyuncu aramak yerine hikayeyi değiştirerek filmde de karakterin kaybinin Wakanda halkı tarafından nasıl karşılandığını gösterdi.

Film için yeni yayınlanan afişte, ilk kez Black Panther kostümünü giyen bir sonraki aktör Letitia Wright'ı sergiledi. Wright filmde, Chadwick Boseman'ın canlandırdığı T'Challa'nın küçük kız kardeşi Prenses Shuri'yi canlandırıyor. Görüntü Shuri'yi, yeni bir Panther kostümü içinde gösteriyor. Bununla birlikte Shuri'nin kıyafetinde zırha yerleştirilmiş altın vurgular da bulunuyor ve bu da Wakanda'nın kahramanının kendi versiyonu olacağını açıkça ifade ediyor.

İzleyiciler Shuri'nin, kardeşinin ölümü ve onu kurtaramamanın suçluluğuyla yüzleşme savaşına tanık oluyor. Kaybın ağırlığı, T'Challa'nın ölümünün ardından üzerine yığılan artan sorumlulukların yanı sıra kaçınılmaz olarak onu yaşlandırıyor. En sonunda karşılaştığı tüm kayıplara rağmen, bir kahraman olarak kendi kimliğini ortaya çıkarmayı başarır.

The Guardian ile yaptığı bir röportajda Wright, perde arkasında büyük bir ağabeyi olarak gördüğü Boseman'ı kaybetmeyi kabullenmesine yardımcı olmak için terapiye gittiğini açıkladı. 

Film, sinemalarda iki haftayı bile tamamlamadan 500 milyon dolar hasılatı aşmayı başardı. Haberin detayları için tıklayınız. Black Panther: Wakanda Forever şimdi sinemalarda!

Afiş



Kübra Karasu